Toggle menu

Implantologie > implanturi dentare

Implantul dentar este un dispozitiv medical din titan care înlocuiește rădăcina dintelui. Acest dispozitiv este fixat în osul maxiliarului și are rolul de a susține unul sau mai mulți dinți artificiali.

Implanturile dentare sunt mai mult decât un acesoriu estetic. Implanturile dentare sunt o necesitate pentru consumul alimentelor. Dintre toate posibilitățile de reconstrucție a dinților lipsă, nici una nu s-a dovedit la fel de eficientă ca un implant dentar.

Mușcăturile neregulate cu dinți lipsă au un efect negativ în obiceiurile alimentare, fapt ce în timp duce la probleme de sănătate secundare.

Implanturile dentare prezintă o structură puternică și de lungă durată. Dinții construiți pe implanturi dentare sunt imposibil de distins de dinții naturali. O coroană construită pe implant este identică estetic și funcțional cu un dinții tăi naturali și se comportă la fel ca și aceștia. Implanturile dentare necesită același stil de îngrijire ca și dinții tăi naturali: periajul și folosirea aței dentare zilnic, precum și controlul regulat la medicul stomatolog.

implant-dentar-dupa
implant-dentar-dupa

© 2022 Copyright: DentArt Consulting S.R.L.