Toggle menu

DentArt Consulting

EXCELENȚĂ ÎN SERVICII STOMATOLOGICE

La DentArt Consulting ne simțim mândri de faptul că pacienții ne consideră stomatologii lor preferați. Ne recomandă profesionalismul, cele mai bune tratamente precum și atmosfera caldă pe care o găsiți în clinicile noastre.

Avem o echipă de medici cu experiență care vor răspunde exigențelor și întrebărilor dumneavoastra, medici care au grijă cu adevărat de sănătatea dumneavoastră dentară.

cabinet stomatologic DentArt Consulting Bucuresti 3
cabinet stomatologic DentArt Consulting Bucuresti 2

Clinicile DentArt din Bucuresti, oferă servicii stomatologice complete pentru întreaga familie. Suntem localizați în zone foarte ușor accesibile – Bd. Tineretului, Calea Giulesti, Bd.Theodor Pallady.   Oferim o gamă largă de servicii precum estetica dentara, reconstituiri dentare, extracții, implanturi dentare, chirurgie dentară, etc. Punem accent pe educarea pacienților, preventie și recomandăm tratamente dentare care să vă conducă spre zâmbetul perfect.

Vă oferim opțiuni speciale de tratament și pentru copii. Un stomatolog bun ar trebui să poată ajuta pacienții de toate vârstele și să readucă zâmbetul mult dorit fiecărui pacient.

Contactați clinicile DentArt Consulting pentru a obține cele mai bune servicii stomatologice la prețuri corecte.

cabinet stomatologic DentArt Consulting Bucuresti

În toate cabinetele stomatologice ale clinicilor Dentart, pacientul este prioritatea numărul unu. Oferim servicii de calitate, punând suflet și pasiune în munca noastră. Acordăm aceeași atenție fiecărui pacient, fie că este nou venit în cabinet, fie că se află în timpul tratamentului recomandat sau este venit la un control de rutina.

Colaboram cu multi colegi dentisti din toata tara care ne trimit cazuri complexe de implantologie si chirurgie orala . Echipa Dentart este o echipa dedicata, motivata, in care fiecare membru este specializat pe o anumita ramura a stomatologiei.

Fiecare pacient este important și suntem aici pentru a asculta nevoile, obiectivele și preocupările dumneavoastre individuale. Vom lucra în colaborare cu dumneavoastră pentru a crea un plan personalizat pentru realizarea și menținerea unui zâmbet sănătos și frumos.

Lucrul in echipă, dedicarea unei cauze nobile și pacienții fericiți ne fac sa urmărim întotdeauna perfecțiunea. Aceasta nu ar fi posibilă fără aparatura performantă, training-uri permanente , transfer de tehnologie si informație digitală de utima generatie.

De ce să alegi un medic stomatolog din cadrul clinicilor Dentart Consulting?

Suntem un lant de clinici stomatologice moderne, în cadrul cărora fiecare cabinet stomatologic este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație. Cu ajutorul acesteia, fiecare medic stomatolog asigură cele mai eficiente tratamente și proceduri de stomatologie!

Vizita dvs. la medicul stomatolog trece , așadar, la următorul nivel: unul în care tehnologiile de vârf facilitează actul medical, confortul dvs. este sporit, iar rezultatul final vă aduce zâmbetul pe buze!

Pentru ca vizita la medicul stomatolog sa fie transformata într-o experiență plăcută, acordăm o atenție deosebită tuturor elementelor care definesc un act medical de succes:

-nivelul de pregătire al echipei medicale;

-rezolvarea tuturor problemelor de sănătate dentară într-un singur loc ;

-accesul la tratamente avansate , materiale și tehnologii de ultimă generație;

In clinicile DentArt Consulting oferim soluții complete, în care regăsiți toate ramurile medicinei dentare: estetică dentară, endodonție la microscop, stomatologie LASER, stomatologie digitală, stomatologie pediatrică, ortodonție, parodontologie, chirurgie și implantologie, așadar ai toate opțiunile de tratament în acelasi loc si la cel mai inalt nivel.

 

Echipa este formata din oameni cu o viziune clara si unitara, care impartasesc valori similare, care se reflecta si în compania de azi. Sa formezi o echipa inseamna sa dai nastere si sa patrunzi în mijlocul povestilor de viata.

Vizita la medicul stomatolog poate fi o experiență plăcută atât pentru adulți cât și pentru copii. Tratamentele revoluționare realizate de specialiști cu experiență în medicina dentară îi ajută pe pacienți să obțină soluția perfectă de restaurare dentară într-un timp cât mai scurt.

Te așteptăm în clinicile noastre pentru a beneficia de tratamente stomatologice corecte, orientate pe nevoia și bugetul tău. Indiferent de starea danturii tale, noi te ajutăm să zâmbești din nou plin de încredere urmand un tratament optimizat.

© 2024 Copyright: DentArt Consulting S.R.L.