Toggle menu

Cum te putem ajuta

CITEȘTE MAI MULT DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Folosim metode profesionale de îngrijire orală care au ca scop îmbunătățirea aspectului gurii, dinților și a zâmbetului dumneavoastă.
Tratăm structurile de susținere a dinților, precum și afecțiunile acestora. Țesuturile de susținere sunt cunoscute sub numele de parodonțiu și includ gingia, osul alveolar, cimentul și ligamentul parodontal.
Ne ocupăm de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor datorate pulpei dentare.
Diagnosticăm și tratăm patologia țesuturilor dure și moi ale cavității orale (gurii).
Implantul este un dispozitiv fabricat din titan care se inserează în os, cu scopul de a înlocui rădăcina naturală a dintelui. Acesta înlocuiește rădăcina, urmând ca pe el să se realizeze coroana dentară definitivă.
Protezele dentare sunt lucrări protetice mobile pentru suplinirea dinților lipsă. Nu oferă aceeași senzație ca dinții naturali, necesită timp de acomodare, îngrijire specială și controale periodice la stomatolog.
Odontologia tratează leziunile carioase și cele necarioase ale dinților (fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară).
Clinica noastră oferă o gamă largă de tratamente stomatologice adaptate nevoilor dumneavoastă.
Aparatele dentare sau ortodontice sunt dispozitive care se utilizează pentru a îndrepta, alinia sau corecta poziția dinților pe arcade.
Oferim diagnostice și tratamente stomatologice pentru copii, vizând atat dinții de lapte cât și dinții permanenți tineri.
Ocluzologia se ocupă de contactul dintre dinții celor două arcade. Acestea trebuie să aibă o anumită distribuție, astfel încât în final, dinții să fie încarcati cu aceeași forță rezultând o mușcătură corectă.
Profilaxia previne afecțiunile dentare prin controale periodice la stomatolog și utilizarea unei igiene dentare corecte.

© 2024 Copyright: DentArt Consulting S.R.L.